ADRESA
Blagoja Toska 2-b, Tetovo.
TELEFON
+389 44 350179

RRETH NESH

Rreth nesh

Security CC - kompania e specializuar për sigurime fizike dhe monitoring përmes kamerave dhe sistemeve të alarmit. Kompania posedon qendër monitoruese, me anë të së cilës gjatë 24 orëve bëhet sigurimi efikas i pronës, pasurisë, objekteve dhe shtëpive tuaja.
0

Guards

0

Awards

0

Branches